Ο ράπερ T.I. και η σύζυγός του κατηγορούνται από 15 γυναίκες για σεξουαλική εκμετάλλευση

Ο ράπερ T.I. και η σύζυγός του κατηγορούνται από 15 γυναίκες για σεξουαλική εκμετάλλευση Facebook Twitter
0

Ο γνωστός ράπερ T.I. και η σύζυγός του, Tiny, έχουν κατηγορηθεί την τελευταία εβδομάδα από τουλάχιστον 15 γυναίκες για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Ο εν λόγω ράπερ και ηθοποιός είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, όταν παραδέχτηκε σε podcast ότι συνοδεύει κάθε χρόνο την κόρη του στον γυναικολόγο για να «ελέγξουν τον υμένα της» και να βεβαιωθούν ότι παραμένει «άθικτος».

Η Sabrina Peterson, μια πρώην φίλη της οικογένειας, ανήρτησε στο Instagram μια σειρά από stories που περιείχαν καταγγελίες φερόμενων θυμάτων κακοποίησης από το ζευγάρι.

Στις καταγγελίες αναφέρεται ότι το ζευγάρι εξανάγκαζε γυναίκες σε επικίνδυνες σεξουαλικές καταστάσεις δίνοντάς τους ναρκωτικα, ενώ φέρεται να τους υπόσχονταν χρήματα και μια πολυτελή ζωή. Μια γυναίκα κατήγγειλε ανώνυμα ότι συνάντησε τον ράπερ στην Ατλάντα όταν ήταν 19 ετών, ο οποίος στη συνέχεια την παρουσίασε στη γυναίκα του. Το θύμα ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι της έταξε πολλά χρήματα με αντάλλαγμα το σεξ.

Μια άλλη γυναίκα περιγράφει λεπτομερώς ένα περιστατικό που, όπως λέει, συνέβη το 2016. Επισκέφτηκε το ζευγάρι στη σουίτα του στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton. Κατά την είσοδο της στο δωμάτιο, το τηλέφωνό της κατασχέθηκε και της έδωσαν ναρκωτικά, δήλωσε.

«Τον είδα να τραβολογάει κορίτσια από το υπνοδωμάτιο στο μπάνιο και από εκεί στο σαλόνι. Ένα κορίτσι έκλαιγε επειδή ήθελε να φύγει, αλλά δεν της έδιναν το τηλέφωνό της για να καλέσει ταξί», είπε η γυναίκα.

Κατήγγειλε, επίσης, ότι άκουσε τον ράπερ να λέει στους άνδρες της ασφάλειάς του να «σηκώσουν αυτή την σκύλα από το κρεβάτι» καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει. Σύμφωνα με τη δήλωσή της, το θύμα ήταν «σχεδόν αναίσθητο».

Επίσης, μια ανήλικη κατήγγειλε ότι τόσο η ίδια όσο και μια φίλη της εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικές πραξεις. Οι καταγγελίες ήρθαν αφότου η Peterson καταφέρθηκε δημόσια εναντίον του ράπερ αυτή την εβδομάδα, κατηγορώντας τον ότι την απείλησε με όπλο έπειτα από μια αντιπαράθεση.

Η σύζυγος του ράπερ, Tiny, αρνήθηκε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για ψεύτικους ισχυρισμούς. «Σταματήστε να παρενοχλείτε την οικογένειά μου», πρόσθεσε η Tiny. Από την πλευρά της η Peterson είπε ότι θα συνεχίσει να να αναδημοσιεύει καταγγελίες και θα κινηθεί νομικά εναντίον του ζευγαριού.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Διεθνή / «Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Ο διορισμός της Σουσίλα Κάρκι ήταν απαίτηση των φοιτητών που βγήκαν μαζικά στους δρόμους καταγγέλλοντας τη διαφθορά και την απαγόρευση των social media.
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει εκατοντάδες περιστέρια που είχαν κατακλύσει μία πολυκατοικία

Διεθνή / Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει περιστέρια γιατί είχαν κατακλύσει ολόκληρη πολυκατοικία

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από την οργή των ενοίκων της πολυκατοικίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ζούσαν μία «κόλαση» από τα φτερά και τα περιττώματα
LIFO NEWSROOM
«Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Διεθνή / «Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Ο 34χρονος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε φυτέψει «υλικά» στον εγκέφαλό του και ότι αυτοί τον «έλεγχαν» τη στιγμή της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Διεθνή / Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου, αν και συμβολικές, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν τις εσωτερικές εντάσεις και να διχάσουν την κοινή γνώμη
LIFO NEWSROOM