LIVE!

Λεωφορείο στη Νέα Υόρκη κόβεται σχεδόν στα δύο και κρέμεται από αυτοκινητόδρομο [BINTEO]

Λεωφορείο στη Νέα Υόρκη κόβεται σχεδόν στα δύο και κρέμεται από αυτοκινητόδρομο [BINTEO] Facebook Twitter
Λεωφορείο στη Νέα Υόρκη κόβεται σχεδόν στα δύο και κρέμεται από αυτοκινητόδρομο (Twitter)
0

Ένα λεωφορείο στη Νέα Υόρκη κόπηκε στα δύο και παρέμεινε κρεμασμένο στο κενό μετά από σύγκρουση σε αυτοκινητόδρομο στο Μπρονξ, όπως ανέφεραν την Πέμπτη το βράδυ, οι αρχές της πόλης.

Επτά άτομα υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς από το ατύχημα, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο NBC New York.

Η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι έσπευσαν αρκετές μονάδες στη σκηνή. Όλοι οι τραυματίες ήταν επιβάτες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο Mark D Levine, μέλος του συμβουλίου της Νέας Υόρκης έγραψε στο Twitter ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν αποκλείσει την περιοχή. Το πρακτορείο NYEM ανέφερε ότι η σύγκρουση είχε γίνει στην περιοχή του  αυτοκινητόδρομου Cross Bronx και της University Avenue και κάλεσε τους ανθρώπους να αποφύγουν την περιοχή.

Πλάνα από το διπλό λεωφορείο (ακορντεόν) που δημοσιεύτηκαν στα social media, το δείχνουν να έχει σχεδόν κοπεί στα δύο, με το ένα μέρος του να ισορροπεί στον δρόμο και το άλλο να έχει πέσει στο κενό. Δεν ήταν σαφές πόσοι επιβάτες ακριβώς βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο.

 

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Διεθνή / Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Σύμφωνα με πληροφορίες των The Times, οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τη βάση της RAF στο Ακρωτήρι της Κύπρου για τη διεξαγωγή «αμυντικών» επιχειρήσεων κατά του Ιράν.
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΙΡΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Διεθνή / Έλληνες εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: «Επιστρέφαμε και μαχητικά μας ζήτησαν να πάμε στο Ιράν, ευτυχώς ο πιλότος δεν δέχτηκε»

Η περιπέτεια που έζησαν όσοι επιχείρησαν να πετάξουν το Σάββατο το πρωί, με προορισμό την Αθήνα - Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να παραμείνει στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες
THE LIFO TEAM