Τσέχια: 15χρονος έπεσε από τον 19ο όροφο και επέζησε

Τσέχια: 15χρονος έπεσε από τον 19ο όροφο και επέζησε Facebook Twitter
EPA
0

Ένας 15χρονος Τσέχος επέζησε σήμερα από την πτώση που είχε από τον 19ο όροφο ενός κτιρίου στην Πράγα, ανακοίνωσαν η αστυνομία, οι διασώστες και μετέδωσαν ΜΜΕ.

«Μας ειδοποίησαν έπειτα από μια πτώση από τον 19ο όροφο ενός κτιρίου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Πράγας Έβα Κροπάκοβα.

Όπως μεταδίδουν τσεχικά ΜΜΕ, το αγόρι είχε την τύχη να «προσγειωθεί» στο στέγαστρο πάνω από την είσοδο του κτιρίου. Η υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Πράγας ανέφερε πως ο έφηβος τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

«Ο 15χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο κεφάλι και τη λεκάνη», σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος που σημειώθηκε σε συνοικία των νότιων προαστίων της Πράγας, σύμφωνα με την Κροπάκοβα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM