Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης (Eurokinissi)
0

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊο εισήχθη σήμερα, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ναυτιλίας, εισήχθη σε ΜΕΘ Ευαγγελισμού για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να του χορηγηθεί οξυγόνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει διασωληνωθεί, έχει όμως πυρετό και δύσπνοια.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη και δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Γ. Πλακιώτάκης μετέβη το Σάββατο με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 19:45 περίπου.

«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», σημείωσε σε ανάρτηση του ο ίδιος.

Tο βράδυ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Παρέμενε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του αλλά οι γιατροί του συνέστησαν να μεταβεί στον Ευαγγελισμό καθώς είχε υψηλό πυρετό.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικά δύσκολη η φωτιά στην Εύβοια: Καίγονται πυροσβεστικά οχήματα, χωρίς ορατότητα επιχειρούν οι δυνάμεις

Ελλάδα / Εξαιρετικά δύσκολη η φωτιά στην Εύβοια: Καίγονται πυροσβεστικά οχήματα, χωρίς ορατότητα επιχειρούν οι δυνάμεις

Εκκενώθηκε ο Πισσώνας - «Αν δεν καταφέρουμε να σταματήσουμε το καταστροφικό μέτωπο, οι συνέπειες θα είναι εφιαλτικές» λέει ο περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM