ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Οργή στο Όρεγκον: Άνδρας σκότωσε έφηβο επειδή «εκνευρίστηκε που άκουγε δυνατά μουσική»

Οργή στο Όρεγκον: Άνδρας σκότωσε έφηβο επειδή «εκνευρίστηκε που άκουγε δυνατά μουσική» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ένας άνδρας στο Όρεγκον των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε έναν έφηβο «επειδή εκνευρίστηκε», όπως ισχυρίστηκε, που το θύμα του είχε βάλει δυνατά μουσική. 

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 19χρονος  Άινταν Έλισον άκουγε μουσική στον χώρο στάθμευσης ενός πανδοχείου που έμενε τόσο αυτός όσο και ο 47χρονος Πολ Κίγκαν. Οι δύο τους ενεπλάκησαν σε καβγά για την ένταση της μουσικής και τελικά ο Κίγκαν έβγαλε ένα πιστόλι από το παλτό του, σημάδεψε τον Έλισον στο στήθος και τον πυροβόλησε μία φορά, που αποδείχτηκε και μοιραία. 

Το έγκλημα σημειώθηκε 4:20 τα ξημερώματα και ο θάνατος του 19χρονου διαπιστώθηκε έξω από το "Stratford Inn" πριν καν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στον Κίγκαν απαγγέλθηκαν, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο δράστης, διέμενε στο πανδοχείο στο πλαίσιο προγράμματος φιλοξενίας πολιτών, των οποίων τα σπίτια είχαν καταστραφεί από την πυρκαγιά στο Almeda Drive. Ο τρίχρονος γιος του ήταν στο δωμάτιο την ώρα του εγκλήματος και ανατέθηκε στον παππού και την γιαγιά του μετά τη σύλληψη του πατέρα του. 

Η δολοφονία του Έλισον, ενός νέου, μαύρου άνδρα, οδήγησε σε συλλογική αντίδραση της τοπικής κοινότητας που διαμαρτύρεται για ένα ακόμα έγκλημα με ρατσιστικά κίνητρα, και ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας O'Meara δήλωσε πως οι υποψίες για ρατσιστικό έγκλημα είναι «βάσιμες». 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

Διεθνή / «Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

O πρώην ποδοσφαιριστής Σουλεϊμάν αλ-Ομπέιντ, γνωστός ως «Παλαιστίνιος Πελέ», πέθανε την Τετάρτη στη νότα Γάζα, όταν ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Διεθνή / Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Snapchat και το Facebook, δήλωσαν ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2024 εντόπισαν πάνω από 9.600 περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης και προσέγγισης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM