Τέλος τα δωρεάν σνακ στις πτήσεις Lufthansa, Swiss και Austrian

Τέλος τα δωρεάν σνακ στις πτήσεις Lufthansa, Swiss και Austrian Facebook Twitter
Τέλος από τον Μάρτιο τα δωρεάν σνακ στις πτήσεις Lufthansa, Swiss, Austrian εντός Ευρώπης. EPA/RONALD WITTEK
0

Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης σε πτήσεις της Lufthansa εντός Ευρώπης θα πρέπει από τον Μάρτιο να πληρώνουν για τρόφιμα και ποτά, ανακοίνωσε η εταιρία.

Ο νέος κανονισμός, ο οποίος είχε εφαρμοστεί ήδη στις θυγατρικές της Lufthansa, Brussels και Eurowings, θα αφορά από την άνοιξη και τις Swiss και Austrian, οι οποίες ανήκουν στον ίδιο Όμιλο.

«Η επιλογή των σνακ μας συχνά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας», εξήγησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Κριστίνα Φοέρστερ, επισημαίνοντας ότι αντί για ανεπιθύμητα σάντουιτς και μπάρες σοκολάτας, θα προσφέρονται πλέον προς πώληση προϊόντα υψηλότερης ποιότητας, τα οποία θα δημιουργούνται και βάσει των σχολίων των επιβατών.

Τα νέα προϊόντα, τόνισε, θα πρέπει να είναι πιο φιλικά στο περιβάλλον και πιο υγιεινά, ενώ στις πτήσεις της Lufthansa και της Swiss θα διανέμεται δωρεάν ένα μικρό μπουκάλι νερό σε κάθε επιβάτη.

Αυτή τη στιγμή, λόγω των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Lufthansa δεν προσφέρει καθόλου φαγητό σε πτήσεις διάρκειας έως δύο ωρών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καλεσμένοι το Σάββατο στην ετήσια παρέλαση «Trooping the Colour» για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βρετανού μονάρχη
LIFO NEWSROOM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα, βρισκόμαστε σε υπαρξιακή μάχη»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός από το σημείο της ιρανικής επίθεσης που άφησε έξι νεκρούς προειδοποιεί για συντριπτική απάντηση – «Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το Ιράν είχε πυρηνικά»
LIFO NEWSROOM