Γερμανός γιατρός συνελήφθη έπειτα από υποψίες ότι νάρκωνε και βίαζε ασθενείς του

Γερμανός γιατρός συνελήφθη έπειτα από υποψίες ότι νάρκωνε και βίαζε ασθενείς του Facebook Twitter
0

Ένας γιατρός σε νοσοκομείο της Γερμανίας συνελήφθη με την υποψία ότι νάρκωνε γυναίκες, οι οποίες τον είχαν επισκεφθεί για να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία και κατόπιν βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ τις βίαζε.

«Έχουμε σοκαριστεί από τις κατηγορίες, για τις οποίες φαίνεται πως υπάρχουν πολλά στοιχεία», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ματίας Ερνστ, διευθυντής της κλινικής Bethel Evangelical στην πόλη Μπίλεφελντ της δυτικής Γερμανίας, χωρίς να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσο αυτά τα νέα μας έπληξαν σαν ωστικό κύμα».

Η τοπική αστυνομία και οι δικαστικές αρχές του Μπίλεφελντ δεν έχουν απαντήσει στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters για να σχολιάσουν την υπόθεση.

Όπως γράφει η εφημερίδα Westfalen Blatt, ο ύποπτος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν αποκαλυφθεί, συνελήφθη, αφότου η αστυνομία, που ήδη υποψιαζόταν ότι ο γιατρός συνταγογραφούσε στους ασθενείς του φάρμακα που δεν χρειάζονταν, βρήκε τα βίντεο κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο γιατρός, ο οποίος εργαζόταν στην κλινική Bethel Evangelical, δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στο προσωπικό της, όπως παρουσιάζεται στον ιστότοπό της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσες γυναίκες κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ούτε είναι σαφές εάν ο γιατρός βιντεοσκοπούσε κάθε επίθεση που διέπραττε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τους τρανς
THE LIFO TEAM
Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM