Λέσβος: Στο Καρά Τεπέ στήθηκαν οι πρώτες σκηνές - Για τους πρόσφυγες της Μόριας

Λέσβος: Στο Καρά Τεπέ στήθηκαν οι πρώτες σκηνές - Για τους πρόσφυγες της Μόριας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τρίτη μέρα στον δρόμο, από την είσοδο της πόλης της Μυτιλήνης μέχρι τον καμένο καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας, βρίσκονται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Έχουν κατακλύσει τον δρόμο και τα γύρω από τον καταυλισμό κτήματα ή τους αύλειους χώρους επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστές από την Τετάρτη το πρωί,έχοντας στήσει πρόχειρους καταυλισμούς.

Λέσβος: Στο Καρά Τεπέ στήθηκαν οι πρώτες σκηνές - Για τους πρόσφυγες της Μόριας Facebook Twitter
EUROKINISSI

Από νωρίς το πρωί, με ελικόπτερα μεταφέρονται σε έκταση του ελληνικού Δημοσίου στην περιοχή του Καρά Τεπέ σκηνές και άλλο υλικό που έφθασε στο αεροδρόμιο της πόλης την Τετάρτη το μεσημέρι. Επίσης, το πρωί με το πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκαν οχήματα της Αστυνομίας, τα οποία παρατάχθηκαν -όλα κατάλληλα στελεχωμένα- σε όλο το μήκος της διαδρομής όπου ζουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Λέσβος: Στο Καρά Τεπέ στήθηκαν οι πρώτες σκηνές - Για τους πρόσφυγες της Μόριας Facebook Twitter
EUROKINISSI
Λέσβος: Στο Καρά Τεπέ στήθηκαν οι πρώτες σκηνές - Για τους πρόσφυγες της Μόριας Facebook Twitter
EUROKINISSI

Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω του συνωστισμού που δημιουργείται, διανέμεται φαγητό και νερό, ενώ από το πρωί τρία αυτοκίνητα του ΕΟΔΥ προσφέρουν υπηρεσίες μετακινούμενα με προσωπικό ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι αναμένεται να έρθουν στο αεροδρόμιο της πόλης ειδικές συσκευές γρήγορης ανίχνευσης του κορονοϊού προκειμένου (rapid tests) να ξεκινήσει η διαδικασία της υγειονομικής θωράκισης της κοινότητας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM