Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 192 οι νεκροί, κατέληξε 79χρονος στο «Αττικόν»

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 192 οι νεκροί, κατέληξε 79χρονος στο «Αττικόν» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τους 192 έφτασαν πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς έχασε τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή ένας ηλικιωμένος.

Πρόκειται για έναν 79χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο ΕΟΔΥ, στον ημερήσιο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (αφορά τα στοιχεία έως τις 15:00), ανακοίνωσε 15 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και κανένα θάνατος. Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα συνολικά ανέρχονται σε 3.390.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τέσσερις τελευταίους ημερήσιους απολογισμούς δεν είχε καταγραφεί απώλεια ζωής λόγω κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο προηγούμενος θάνατος που είχε ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ ήταν στον απολογισμό που είχε δημοσιοποιηθεί στις 25 Ιουνίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM
Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

Ελλάδα / Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

«Οι εκπρόσωποι της Hellenic Train δήλωσαν πως η εταιρεία στα πλαίσια της 'αναδιοργάνωσής της' επιλέγει να απολύει όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΕΠΕ
LIFO NEWSROOM