Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε γκέι πορνό για να δείξει ότι οι ΑμεΑ μπορούν να κάνουν σεξ

Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε γκέι πορνό για να δείξει ότι οι ΑμεΑ μπορούν να κάνουν σεξ Facebook Twitter
0

Ο Kenneth Connin, ένας τετραπληγικός άνδρας, γύρισε το πρώτο του πορνό για να αποδείξει ότι η αναπηρία του δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο σεξ.

Ο νεοεμφανιζόμενος στη βιομηχανία του πορνό συμμετείχε σε ταινία του στούντιο Himeros, με παρτενέρ τον πορνοστάρ Pierce Paris.

Σε ηλικία 18 ετών, ο Connin είχε ατύχημα στην ομάδα cheerleading που συμμετείχε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική του στήλη. Έκτοτε ζει ως τετραπληγικός, χωρίς να έχει τον έλεγχο των κινήσεών του από τα χέρια και κάτω.

Ωστόσο δηλώνει πως πάντα ήθελε να κάνει πορνό.

«Επειδή έχω συγκεκριμένους περιορισμούς λόγω του τραυματισμού μου, δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω το σεξ και την επαφή» δήλωσε. «Αν εξαιρέσεις το αμαξίδιό μου, είμαι σαν όλους τους άλλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??? • • • ?: @jamesniklaus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenneth Connin (@kennethconnin) στις


Ο Connin μάλιστα χρησιμοποίησε το πραγματικό του όνομα στην ταινία –πράγμα ασυνήθιστο στη βιομηχανία του πορνό– θέλοντας να περάσει το θετικό του μήνυμα.

«Είμαι περήφανος για αυτό που κάνω και αυτό που είμαι. Νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να είναι». 

Στη σκηνή της ταινίας ο Connin επιδίδεται σε στοματικό σεξ στον παρτενέρ του. «Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα καταλάβουν, βλέποντας την ταινία, ότι είναι ΟΚ να κάνεις σεξ, ανεξάρτητα από το αν έχεις αναπηρία ή όχι. Θέλω όλοι να καταλάβουν ότι επειδή κάποιος έχει μια αναπηρία δεν σταματά να έχει σεξουαλική ζωή».

Με πληροφορίες από Gay Star News

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ