Χρυσοβελώνη: Δεν έχω διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ αλλά η σχέση δεν είναι η ίδια

Χρυσοβελώνη: Δεν έχω διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ αλλά η σχέση δεν είναι η ίδια Facebook Twitter
Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
0

Για την σχέση της με το κόμμα των ΑΝΕΛ, το ενδεχόμενο διαγραφής της αλλά και το αν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

«Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή, όμως πλέον η σχέση δεν είναι αυτή που ήταν, από τη δική μου πλευρά», είπε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1. 

Αιτιολογώντας και υπογραμμίζοντας ότι οι σχέσεις έχουν αλλάξει από δικής της πλευράς, είπε πως «όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση αυτή τραυματίζεται».

Στο ερώτημα αν έχει διαγραφεί από το κόμμα, απάντησε αρνητικά και σημειώνοντας ότι «δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες», τόνισε ότι «η κατάσταση δεν είναι ίδια».

Κληθείσα να απαντήσει στο αν έχει κάνει επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτιά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα γίνει στις εκλογές», δήλωσε σχετικά, διαβεβαιώνοντας επίσης ότι ούτε της έχει «ταχθεί» κάποια θέση σε οποιονδήποτε οργανισμό. «Έχω δουλειά, έχω γραφείο, έχω επαγγελματική δραστηριότητα», τόνισε, αναφερόμενη στη νομική της δραστηριότητα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM