ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ο άνδρας που κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση ίσως έχει βίντεο με όσα έγιναν

Ο άνδρας που κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση ίσως έχει βίντεο με όσα έγιναν Facebook Twitter
EPA
0

O άντρας που κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση το 2016 στη Μασαχουσέτη, ίσως έχει καταγράψει ένα μέρος της παρενόχλησης σε βίντεο, σύμφωνα με αστυνομικά έγγραφα που έγιναν γνωστά αυτή την εβδομάδα. 

Στα έγγραφα της πολιτειακής αστυνομίας αναφέρεται πως ο μηνυτής (γιος μίας πρώην παρουσιάστριας ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοστόνης) κατέθεσε πως ο σταρ του κινηματογράφου τον θώπευσε, αφού πρώτα τον είχε κεράσει ποτά στο εστιατόριο του Ναντάκετ, όπου ο μηνυτής εργαζόταν. Σύμφωνα με τη μητέρα του, το θύμα της σεξουαλικής επίθεσης ήταν 18 ετών τότε. 

Η σύντροφος του θύματος είπε αργότερα στην αστυνομία πως έλαβε ένα μήνυμα από τον σύντροφο της όπου έγραφε πως ο Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά. Αρχικά δεν τον πίστεψε, αλλά στη συνέχεια έλαβε ένα βίντεο μέσω Snapchat στο οποίο φαίνεται ο Σπέισι να αγγίζει το μπροστινό μέρος του παντελονιού του νεαρού, «στο ύψος του καβάλου», σύμφωνα με τα έγγραφα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο νεαρός προχώρησε στην καταγραφή ακριβώς επειδή η φίλη του δεν τον πίστευε και στο βίντεο φαίνεται μία από τις τελευταίες στιγμές που ο Σπέισι άγγιξε τον νεαρό. 

Το αστυνομικά έγγραφο αναφέρει πως ο μηνυτής «προσπάθησε να αλλάξει κατεύθυνση με το σώμα του» και να απομακρύνει τα χέρια του ηθοποιού «αλλά ο Σπέισι συνέχισε να προσπαθεί να αγγίξει το παντελόνι του». 

Σύμφωνα με τον αστυνομικό που υπογράφει το έγγραφο η αστυνομία έχει στην κατοχή της το υλικό. H απαγγελία κατηγοριών στον Σπέισι είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιανουαρίου. 

To γεγονός για την ύπαρξη γίνεται γνωστό ενώ χθες ο Κέβιν Σπέισι εμφανίστηκε σε βίντεο, όπου, υποδυόμενος τον χαρακτήρα του στο House of Cards, τον Φρανκ Άντεργουντ, εμμέσως τοποθετήθηκε στις κατηγορίες εναντίον του. 

«Μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό. Αν δεν πλήρωσα το τίμημα για τα πράγματα που και οι δυο μας ξέρουμε πως έκανα, δεν πρόκειται να πληρώσω το τίμημα για πράγματα που δεν έκανα».

Με πληροφορίες από NBC 

 

 

 

  

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM