Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Blue Star Horizon - Σε λίγο ο απόπλους

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Blue Star Horizon - Σε λίγο ο απόπλους Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο Blue Star Horizon, που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 9μ.μ από τον Πειραιά για το Ηράκλειο Κρήτης. 

Το LIFO.gr επικοινώνησε με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, σύμφωνα με το οποίο οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν στις 9:55μ.μ, χωρίς να βρεθεί το παραμικρό ύποπτο δέμα ή αντικείμενο. 

Νωρίτερα, το πλοίο είχε εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους, μετά το απειλητικό τηλεφώνημα αγνώστου, στην Άμεση Δράση. 

Ο άγνωστος υποστήριξε πως μία βόμβα έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό του πλοίου αλλά, όπως προέκυψε από τους ελέγχους του λιμενικού, το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. 

Αυτή την ώρα, οι 380 ταξιδιώτες επιβιβάζονται εκ νέου στο πλοίο, που θα αναχωρήσει σε λίγο για το Ηράκλειο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ελλάδα / Μάριος Διονέλλης: Απολύθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών - «Διαφώνησα ανοιχτά με τη στήριξη σε Τσίπρα»

«Είπα και έγραψα για αυτά, σε μια εφημερίδα που τα 13 προηγούμενα χρόνια, έδειχνε ανοχή στη διαφορετική άποψη» σχολίασε, χαρακτηρίζοντας την απόλυσή του «παράσημο»
THE LIFO TEAM