Αντιδράσεις για την φωτογραφία του Σαλβίνι με οπαδό της Μίλαν που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Αντιδράσεις για την φωτογραφία του Σαλβίνι με οπαδό της Μίλαν που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά Facebook Twitter
0

Ο Ματέο Σαλβίνι φωτογραφήθηκε με οπαδό της Μίλαν, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών και η φωτογραφία του έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων στην Ιταλία.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με κινητό την περασμένη Κυριακή, στην γιορτή για τα πενήντα χρόνια των Ultras, των οργανωμένων φανατικών οπαδών της Μίλαν.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών απαθανατίσθηκε με τον Λούκα Λούτσι, ο οποίος - γράφει η εφημερίδα La Repubblica - πριν από λίγους μήνες συνελήφθη εντός των ορίων έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών και καταδικάσθηκε σε δεκαοκτώ μήνες φυλάκιση.

Στελέχη της ιταλικής αριστεράς ζήτησαν από το Κίνημα Πέντε Αστέρων να σχολιάσει την επιλογή του γραμματέα του κόμματος Λέγκα (άκρα δεξιά) και να απαντήσουν αν θεωρούν ότι ο Σαλβίνι θα έπρεπε να παραιτηθεί.

Ο γερουσιαστής Φράνκο Μιραμπέλι του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό το ότι ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας υποτιμά τόσο φανερά τις έρευνες της δικαιοσύνης».

«Είμαι υπέρ των έντιμων και ζωντανών φιλάθλων. Η βία δεν με εκφράζει και δεν εκφράζει κανέναν άνθρωπο του αθλητισμού», απάντησε ο Σαλβίνι. Πρόσθεσε ότι «και ο ίδιος έχει λάβει δικαστική κλήση σε απολογία», προφανώς αναφερόμενος στις αποφάσεις του που καθυστέρησαν την αποβίβαση μεταναστών σε λιμάνι της Κάτω Ιταλίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM