Ανετράπη νταλίκα εξαιτίας θυελλωδών ανέμων στην Εγνατία οδό

Ανετράπη νταλίκα εξαιτίας θυελλωδών ανέμων στην Εγνατία οδό Facebook Twitter
Κωνσταντίνος Ζάρας/ inkomotini.news
0

Ανατροπή νταλίκας, λόγω των θυελλωδών βορειοανατολικών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο τμήμα Κομοτηνή – Ξάνθη της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του οικισμού Κοπτερό.

Σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιεύει το inkomotini.news  παραλίγο να ανατραπεί και δεύτερη νταλίκα η οποία ακολουθούσε.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όσους κινούνται στην Εγνατία οδό, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών. 

Με πληροφορίες από το inkomotini.news

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM