Τι θα ακούσουμε στο live;

Θα ακουστεί δουλειά που έχουμε κάνει στο στούντιο με τον King Elephant, όπως, για παράδειγμα, το «Αδέξιο Τοπίο» που ανέβασα πρόσφατα στο soundcloud, έχοντας προηχογραφημένα κάποια κανάλια, λούπες κ.λπ. Θέλω να δώσω την αίσθηση του πού βρίσκομαι ηχητικά με διάθεση για ενέργεια και κομμάτια που θα αναρωτιέστε πώς θα ακούγονται στον δίσκο. Για να είμαι ειλικρινής, ανυπομονώ.

 

Tι υποδηλώνει το όνομα «Γιος της Αφής»;

Είναι ένα μουσικό κάλεσμα. Είναι το απόλυτο όνειρο που έχει ο κάθε πιτσιρικάς με μια κιθάρα στο χέρι, αυτό που είχα κι εγώ μικρός: να γράφω τραγούδια που θα αγγίζουν τον οποιονδήποτε εκεί έξω. Μου αρέσει, πάντως, γιατί διαπνέεται σίγουρα από έναν ερωτισμό που ερμηνεύεται διαφορετικά από τον καθένα.

 

Τι κοινά στοιχεία μοιράζεσαι με τους φίλους σου Baby Guru;

Τη διάθεση για δημιουργία. Τον έντονο ανταγωνισμό στο playstation. To junk food που αδειάζει τις τσέπες μας και τους ατελείωτους περιπάτους στο κέντρο της Αθήνας.

 

Φιλοδοξίες για τον πρώτο δίσκο;

Επιθυμώ να κυκλοφορήσει επίσημα από κάποιο label και να το αγαπήσει ο κόσμος. Να γίνει σημείο αναφοράς για την ελληνόφωνη σκηνή.

 

Τα ποιήματα που γράφεις αποτελούν μέρος ξεχωριστής διαδικασίας;

Είμαι τραγουδοποιός κι εξυπηρετώ τη σύνθεση με οποιονδήποτε τρόπο, οπότε, αν θεωρήσω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι από τα γραπτά μου ως απαγγελία ή στίχο, θα το κάνω. Γράφω ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, αλλά αυτό δεν με κάνει ποιητή και ούτε αποσκοπώ σε αυτό. Αν, όμως, ο κόσμος πιστεύει κάτι διαφορετικό, δεν θα του αλλάξω γνώμη. Λατρεύω τη μελωδία. Τη φωνή.