Πατέρας για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας

Πατέρας για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας Facebook Twitter
Φωτ. / Instagram
0

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας, καθώς η γέννησε η σύζυγός του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί, ένα κοριτσάκι. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Ολυμπιονίκης  με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο με το χέρι της νεογέννητης κόρης του.

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. Σημειώνεται πως το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και τον Φεβρουάριο πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM