«Όλη μέρα ψεύδεστε αλλά εγώ θα πω την αλήθεια σε δυο λεπτά»

«Όλη μέρα ψεύδεστε αλλά εγώ θα πω την αλήθεια σε δυο λεπτά» Facebook Twitter
5

 [Β.Μ]

Συνέβη on air κατά την διάρκεια δελτίου ειδήσεων του RT. O δημοσιογράφος  James Kirchick θα μιλούσε για την υπόθεση του Bradley Manning αλλά αποφάσισε να μιλήσει για τους νόμους κατά των ομοφυλόφιλων της Ρωσικής κυβέρνησης. «Ψεύδεστε όλη την ημέρα εναντίον της Αμερικής αλλά εγώ θα πω την αλήθεια σε δυο λεπτά» είπε στους έκπληκτους παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων του ρωσικού σταθμού.

Φορώντας τιράντες στα χρώματα του ουράνιου τόξου κατηγόρησε το RT για χρηματοδότηση από τη Ρωσική Κυβέρνηση η οποία με πρόσφατη νομοθεσία απαγόρευσε την " προπαγάνδα υπέρ των μη "παραδοσιακών" σεξουαλικών σχέσεων".

Ο νόμος αυτός τίθεται σε ισχύ  επτά μήνες πριν από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στην πόλη Sochi. Η διάταξη του νόμου απευθύνεται σε κάθε gay, λεσβία, bisexual και τρανσέξουαλ που σκοπεύει να επισκεφθεί ή να συμμετάσχει στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Ο νόμος επιτρέπει την κράτηση 14 ημερών σε «όποιο ξένο επισκέπτη εκδηλώνει gay συμπεριφορά».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάνσυ Παπαθανασίου: Μια πρωτοπόρος της ψυχικής υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Lgbtqi+ / Νάνσυ Παπαθανασίου: Μια πρωτοπόρος της ψυχικής υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Η κλινική ψυχολόγος και συνιδρύτρια του Orlando LGBT+ σε μια συγκινητική, διαφωτιστική και ενδυναμωτική συζήτηση για την πορεία που έχει διανύσει η εγχώρια ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και η ίδια, προς την ορατότητα και για όσα ακόμα πρέπει να γίνουν για την ισότητα και την αποδοχή άμεσα, εδώ και τώρα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

5 σχόλια
Καλά τους τα είπε. Το RT έχει πολύ σκοτεινό ρόλο. Όσο σκοτεινό έχει και το CNN, από την αντίθετη πλευρά. Και τα δύο κανάλια αξίζει να βλέπει κανείς για να καταλαβαίνει την ατζέντα των δύο υπερδυνάμεων.