Καταγγελία πως ιερέας στη Λάρισα χτύπησε πιστή επειδή πήρε δεύτερο αντίδωρο

Καταγγελία πως ιερέας στη Λάρισα χτύπησε πιστή επειδή πήρε δεύτερο αντίδωρο Facebook Twitter
2

Ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ένας 48χρονος ιερέας ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ενοριτών κατηγορείται πως αναίτια χειροδίκησε σε βάρος 60χρονης πιστής.

Το περιστατικό μετέδωσε η εφημερίδα «Ελευθερία», και κατά τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, έλαβε χώρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο ιερέας και ο επίτροπος με την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας λογομάχησαν με την πιστή και ο εφημέριος έχασε την ψυχραιμία του και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από την καταγγελία που έγινε, αντικείμενο της διένεξης ήταν το δεύτερο αντίδωρο που πήρε η πιστή ενώ οι ίδιες καταγγελίες περιγράφουν πως ο ιερέας την χαστούκισε, την έσπρωξε και αφού της άρπαξε από τα χέρια τα αντίδωρα τα έριξε κάτω. Η πιστή φέρεται μάλιστα να μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να υπάρξει και ιατρική γνωμάτευση για το συμβάν.

Η συνέχεια της υπόθεσης και των καταγγελιών θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώπιον του Μητροπολίτη.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια