Εθνικές Εκλογές 2019: Η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ

Εθνικές Εκλογές 2019: Η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ Facebook Twitter
4

Η Βάνα Μπάρμπα ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, αναφέρθηκε επίσης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι «θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ηθικός, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν κορόιδεψε. Ίσως δεν γνώριζε».

Σε άλλο σημείο, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε πως δεν γίνεται για όλα να φταίει το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε την χώρα και όχι η ΝΔ, προσθέτοντας πως ο λαός πρέπει να κάνει ξανά δυνατό το ΚΙΝΑΛ.

Σχετικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι είναι ένας μεγάλος πολιτικός αλλά η Φώφη Γεννηματά πρέπει να πάρει αποφάσεις που μερικές φορές θα είναι και δυσάρεστες. «Εγώ είμαι στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα. Το παλιό ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα μεγάλο ΚΙΝΑΛ», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ευτυχώς που η άλλοτε με το ΛΑΟΣ εκτεθείσα κ. Μπάρμπα, εκτίθεται τώρα με το ΚΙΝΑΛ.Και τοποθετείται θετικά για τον κ. Τσίπρα, οπότε η πόρτα είναι ανοιχτή οψέποτε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Άσε που μπορεί να "τσιμπήσει" και ψηφοφόρους του (ενώ ο Βενιζέλος τους έδιωχνε...). Θεϊκό σχέδιο.Μάλλον βέβαια, θα στερηθούμε την κ. Μπάρμπα από το να διαφημίζει την υπερκομματική καρα-κρητική αλόη...Ευχαριστούμε τελικά την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ που με την επιλογή του ανυψώνει το πολιτικό επίπεδο της χώρας και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, ότι οι κάλλιστοι νομοθετούν (τουλάχιστον).