Εκλογές 2019: Η ΛΑΕ καταγγέλλει νοθεία

Εκλογές 2019: Η ΛΑΕ καταγγέλλει νοθεία Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Νέες καταγγελίες κάνει η Λαϊκή Ενότητα για περιστατικά «νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας».

Σύμφωνα με τη ΛΑΕ έφθασαν στα γραφεία του κόμματος επώνυμες διαμαρτυρίες πολιτών ότι δεν τους δόθηκε ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας. Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως οι αναφορές αυτές διασταυρώθηκαν και από το κόμμα. 

 Οι διαμαρτυρίες αφορούν στο 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και στο 289 εκλογικό τμήμα στη Σπερχειάδα ενώ, σύμφωνα πάντα με τη ΛΑΕ, στο 817Α εκλογικό τμήμα δεν επέτρεψαν σε ετεροδημότη να ψηφίσει για ευρωεκλογές, ενώ του επέτρεψαν για την περιφέρεια.

«Στο μεταξύ, συνεχίζεται, παρά τις σφοδρές καταγγελίες και την γενική κατακραυγή, η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων», τονίζει το γραφείο Τύπου της ΛΑΕ και προσθέτει: «Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κυριακάτικα, μας ζαλίζει με την γκρίνια του ο κ. Λαφαζάνης.Γιατί, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει πως - ακόμη και αν αληθεύουν όσα τυπικά καταγγέλλει για κάποια εκλογικά τμήματα -, τίποτε δεν θα άλλαζε για την ΛΑΕ.Έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας - στοιχείο/προσόν απόλυτα απαραίτητο σε ένα πολιτικό -, και μας το λέει φάτσα-κάρτα, άρα μάλλον χειροτερεύει μόνος του την θέση του ως προς την επιλογή των ψηφοφόρων.Και δεν ξεχνάμε κάτι υποκλίσεις στους Ρώσους - που δεν "τσίμπησαν" -, όταν ήταν υπουργός την άνοιξη του '15 στην περήφανη κατά τα άλλα κυβέρνηση.Καιρός να ξεκουραστεί πια, αρκετά μας "έσωσε". Έχει εξασφαλίσει άλλωστε παχυλή σύνταξη. Έναν-έναν, αργά ή γρήγορα, όλους που τον κορόϊδεψαν θα τους βάλει στη θέση τους ο λαός.