Ελεύθερος με εγγύηση 50 χιλιάδων ο Γιάννος Παπαντωνίου

Ελεύθερος με εγγύηση 50 χιλιάδων ο Γιάννος Παπαντωνίου Facebook Twitter
2

Ελεύθερος με εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο Γιάννος Παπαντωνίου. Ο πρώην υπουργός κατηγορείται για παραβίαση του νόμου περί πόθεν έσχες, καθώς  όπως αποκαλύφθηκε από τη λίστα Λαγκάρντ η σύζυγος του Σταυρούλα Κουράκου είχε λογαριασμό στην Ελβετία με 2 εκ ευρώ. Χρηματική εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ κατέβαλε η κ. Κουράκου και αφέθηκε ελεύθερη.  

Τις επόμενες ημέρες από το γραφείο του ανακριτή θα περάσουν και πάλι για υποθέσεις που σχετίζονται με το πόθεν έσχες, ο Γιώργος Βουλγαράκης και ο Πέτρος Δούκας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια