Λαζόπουλος- Ντενίση: Η συμφιλίωση του αιώνα με φιλιά και αγκαλιές

Λαζόπουλος- Ντενίση: Η συμφιλίωση του αιώνα με φιλιά και αγκαλιές Facebook Twitter
1

Η μεγαλύτερη κόντρα της ελληνικής σόουμπιζ έφτασε στο φινάλε της καθώς Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση άφησαν πίσω τους δεκαετίες διαμάχης και δημοσίως έδειξαν πως όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Οι «ιστορικές στιγμές» ήταν η έκπληξη στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», την οποία σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν απασχολήσει τα μίντια χιλιάδες φορές, καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος καυτηρίαζε επί σειρά ετών την Μιμή Ντενίση ενώ εκείνη δεν είχε διστάσει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της και να κάνει λόγο για εμμονή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τη συμφιλίωση και μέσω Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ναι δεν ειναι μονταζ. Αληθεια ειναι! Στα Χτυποκαρδια! Το τι ειπαμε ομως παραμενει μεταξυ μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις

Χθες, η Μιμή Ντενίση πήγε στο θέατρο καθώς στο έργο πρωταγωνιστούν καλοί της φίλοι και εκεί έγινε αυτό που κανείς δεν περίμενε.

 

Υπάρχει και λίγο παρασκήνιο...

Σύμφωνα με το βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος έχει στραμμένη την πλάτη προς την κάμερα, φαίνεται η Μιμή Ντενίση να του λέει: «Εντάξει... Μπράβο σου! Όχι... Δως μου ένα φιλί... Καλή επιτυχία να έχετε»!

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια