Λαζόπουλος- Ντενίση: Η συμφιλίωση του αιώνα με φιλιά και αγκαλιές

Λαζόπουλος- Ντενίση: Η συμφιλίωση του αιώνα με φιλιά και αγκαλιές Facebook Twitter
1

Η μεγαλύτερη κόντρα της ελληνικής σόουμπιζ έφτασε στο φινάλε της καθώς Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση άφησαν πίσω τους δεκαετίες διαμάχης και δημοσίως έδειξαν πως όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Οι «ιστορικές στιγμές» ήταν η έκπληξη στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», την οποία σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν απασχολήσει τα μίντια χιλιάδες φορές, καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος καυτηρίαζε επί σειρά ετών την Μιμή Ντενίση ενώ εκείνη δεν είχε διστάσει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της και να κάνει λόγο για εμμονή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τη συμφιλίωση και μέσω Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ναι δεν ειναι μονταζ. Αληθεια ειναι! Στα Χτυποκαρδια! Το τι ειπαμε ομως παραμενει μεταξυ μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις

Χθες, η Μιμή Ντενίση πήγε στο θέατρο καθώς στο έργο πρωταγωνιστούν καλοί της φίλοι και εκεί έγινε αυτό που κανείς δεν περίμενε.

 

Υπάρχει και λίγο παρασκήνιο...

Σύμφωνα με το βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος έχει στραμμένη την πλάτη προς την κάμερα, φαίνεται η Μιμή Ντενίση να του λέει: «Εντάξει... Μπράβο σου! Όχι... Δως μου ένα φιλί... Καλή επιτυχία να έχετε»!

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια