Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ομάδας Δίας στην Ευελπίδων

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ομάδας Δίας στην Ευελπίδων Facebook Twitter
EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη
2

Επίθεση από 50 τουλάχιστον αντιεξουσιαστές δέχθηκαν στις 12.45 μ.μ. αστυνομικοί της Ομάδας Δίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Τέσσερις από αυτούς τραυματίστηκαν.

Αστυνομικοί ήταν μάρτυρες κατηγορίας σε μια υπόθεση μοτοπορείας αναρχικών που είχε γίνει το 2010. Κατά τη διάρκεια της δίκης δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις εντός της αίθουσας από αντεξουσιαστές.

Στη συνέχεια όμως το τεταμένο κλίμα μεταφέρθηκε εκτός αίθουσας, και ένας εκ των αναρχικών απείλησε αστυνομικό ότι θα τον σφάξει με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν μόλις οι αστυνομικοί βγήκαν από την αίθουσα.

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με κράνη και γροθιές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Oι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια