Καμμένος: Ουδέποτε μίλησα για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Σόρος

Καμμένος: Ουδέποτε μίλησα για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Σόρος Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Για άλλη μια φορά ο Πάνος Καμμένος διέψευσε πως μίλησε για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος στο ταραγμένο υπουργικό συμβούλιόo όπου και συγκρούστηκε με τον Νίκο Κοτζιά 

«Ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τζορτζ Σόρος», αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση ερώτησης από τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογραμμίζει ότι αναφέρθηκε στον Σόρος, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, «που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση» και δηλώνει ότι δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές του.

Η αναφορά  αυτή του κ. Καμμένου έρχεται μια μέρα από την νέα τοποθέτηση για το θέμα του Νίκου Κοτζιά. 

Αναλυτικά η απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει ως εξής:

«Σε απάντηση σχετικής ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης με θέμα «Σχετικά με την καταγγελία του κ. Κοτζιά περί φερόμενης δήλωσής σας στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο για δωροδοκία της Κυβέρνησης», σας γνωρίζω ότι, επειδή παρατηρώ πως τα σενάρια που διακινούνται, κατά βάση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για προφανείς λόγους αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης, λαμβάνουν πλέον τη μορφή κοινοβουλευτικού ελέγχου, επιθυμώ να επαναλάβω και να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος.

Αντιθέτως, αναφέρθηκα στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση.

Περαιτέρω σας παραπέμπω σε δηλώσεις παρόντων στο Υπουργικό Συμβούλιο, Υπουργών ενώ παράλληλα υπενθυμίζω ότι σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.

Τέλος, θεωρώ την υπόθεση περαιωθείσα και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές μου».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καμμένος :Έστριψα αριστερά, έστριψα δεξιά, ξαναέστριψα αριστερά, ξαναέστριψα δεξιά, ξανα-ξανα έστριψα αριστερά και τελικά ...κουτούλησα στους "φουσκωτούς" Κοτζιά και Φίλη.Καλά ξεμπερδέματα !Αν δεν ήταν ΥΕΘΑ θα γελάγαμε.Αλλά είναι...Γίνεται κάποιος να του μάθει να μιλάει λιγότερο ;...