Τραμπ: «Αν πέσω, οι αγορές θα καταρρεύσουν»

Τραμπ: «Αν πέσω, οι αγορές θα καταρρεύσουν» Facebook Twitter
2

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως οι αγορές θα «καταρρεύσουν» αν καθαιρεθεί, στον απόηχο των δηλώσεων του πρώην δικηγόρου του που στράφηκε εναντίον του.

«Αν ποτέ καθαιρεθώ, νομίζω πως οι αγορές θα κατέρρεαν και πως ο καθένας θα γινόταν πιο φτωχός», δήλωσε ο Τραμπ απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σε εκπομπή που αναμεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

«Δεν ξέρω πώς μπορεί να καθαιρεθεί κάποιος που κάνει σούπερ δουλειά», πρόσθεσε.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο αφότου ο πρώην δικηγόρος του Μάικλ Κόεν κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εξαγόρασε, έπειτα από αίτημα του Ντόναλντ Τραμπ, τη σιωπή δύο γυναικών που φέρεται να ήταν ερωμένες του Τραμπ, «προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών» για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

Ο Μάικλ Κόεν, που κατηγορείται για παραβίαση των νόμων περί χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας, συμφώνησε με τις αρχές να δηλώσει ένοχος, κάτι που μπορεί να τον κάνει να συνεργαστεί με τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ. στον οποίο έχει ανατεθεί η ακανθώδης έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο Λευκός Οίκος είχε ήδη δηλώσει χθες ότι ο Τραμπ «δεν ανησυχεί καθόλου» για τυχόν αποκαλύψεις τις οποίες θα μπορούσε να κάνει ο Μάικλ Κόεν.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ υπό όρους – Οξύνει τη ρητορική του ο Τραμπ

Η ιρανική πλευρά υποστηρίζει ότι η ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διασφαλιστεί με τον τερματισμό των αμερικανικών απειλών και την εφαρμογή νέων διαδικασιών, την ώρα που οι ΗΠΑ διατηρούν υψηλούς τόνους, προειδοποιώντας ακόμη και για κλιμάκωση των επιθέσεων σε περίπτωση μη συμφωνίας
THE LIFO TEAM