Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα: O Ψινάκης και η Δούρου ήταν άφαντοι τις κρίσιμες ώρες

Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα: O Ψινάκης και η Δούρου ήταν άφαντοι τις κρίσιμες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

«Οι κάτοικοι σε Μαραθώνα και Μάτι ζουν μια ξεδιάντροπη κοροϊδία» δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Σόμογλου Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα.

Ο κ. Σόμογλου σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ τόνισε:

«Προσκαλώ τον κ. Ψινάκη να έρθει αύριο να δει τον κόσμο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πολίτες είναι συγκλονισμένοι με τη στήριξη που δείχνει».

Παράλληλα ο κ. Σόμογλου ανέφερε ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν εκεί τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς ενώ πρόσθεσε πως είναι η πρώτη φορά, σε σχέση με άλλες πυρκαγιές τα προηγούμενα έτη, που η λεωφόρος Μαραθώνος δεν προστατεύτηκε και υπήρχε μόνο ένα όχημα στην κάτω πλευρά του δρόμου.

Η κυρία Δούρου είναι άφαντη και τα τελευταία 4 χρόνια κοροϊδεύει τον Δήμο Μαραθώνα ακόμα και με τον ΧΥΤΑ που καταστρέφει την περιοχή, υποστήριξε.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ενώ τις προηγούμενες ώρες ήταν παρών; κ δημοτικέ συμβουλε και μόνο η συμμετοχή σας σ ένα δημοτικό συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο Ψινάκης είναι ντροπή για σας! Αργήσατε πολύ, παρά πολύ!