Ξανθός: Eνίσχυση των δομών Υγείας στις πυρόπληκτες περιοχές

Ξανθός: Eνίσχυση των δομών Υγείας στις πυρόπληκτες περιοχές Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
1

Ενίσχυση των δομών Υγείας των περιοχών που επλήγησαν, με ψυχολόγους, αλλά και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους του εργαζόμενους του ΕΣΥ που «από την πρώτη στιγμή, περιέθαλψαν με φιλότιμο και αξιοπιστία, τους πληγέντες από τις πυρκαγιές».

Ο κ. Ξανθός μίλησε, ακόμα, για το μετατραυματικό στρες το οποίο έχουν υποστεί πολλοί από τους πληγέντες και ανέφερε ότι ήδη στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας βρίσκονται 36 γιατροί όλων των ειδικοτήτων.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Λοιπόν οταν μιλαμε για ευθύνη της πολιτείας κυριως σε αυτά τα πράγματα αναφερόμαστε. Την πλήρη αποδιοργάνωση των μηχανισμών και δομών ασφαλείας, υγείας, λειτουργίας της πολιτείας. Και με 1, και με 9, και με 11, και με 111 μποφόρπρεπει να εχω τα ελικόπτερα που χρειάζομαι, τους πυροσβέστες που χρειάζομαι, τους αστυνομικους που χρειάζομαι, τα νοσοκομεία που χρειάζομαι, με τις ειδικότητες που χρειάζομαι, με την επάρκεια σε νοσηλευτικό προσωπικό που χρειάζομαι, με το φαρμακευτικό υλικό που χρειάζομαι, Αλλά οταν όλα υπολειτουργούν στα φυσιολογικά μποφόρ, οταν έρθουν τα «ασύμμετρα φαινόμενα» θα έρθει στην επιφάνεια και η ασύμμετρη αντίληψη για τις προτεραιότητες στον δημόσιο βίο, τα ασύμμετρα κριτήρια επιλογής αυτών που θα διοικήσουν και θα συντονίσουν (ας μπουν ημέτεροι, παντού στον κόσμο οι ημέτεροι προτιμούνται. Γιατί να πρέπει να είναι οι πιο ανίκανοι ημετεροι, οι πιο κοματικομαιντανοι;)