Ξανθός: Eνίσχυση των δομών Υγείας στις πυρόπληκτες περιοχές

Ξανθός: Eνίσχυση των δομών Υγείας στις πυρόπληκτες περιοχές Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
1

Ενίσχυση των δομών Υγείας των περιοχών που επλήγησαν, με ψυχολόγους, αλλά και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους του εργαζόμενους του ΕΣΥ που «από την πρώτη στιγμή, περιέθαλψαν με φιλότιμο και αξιοπιστία, τους πληγέντες από τις πυρκαγιές».

Ο κ. Ξανθός μίλησε, ακόμα, για το μετατραυματικό στρες το οποίο έχουν υποστεί πολλοί από τους πληγέντες και ανέφερε ότι ήδη στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας βρίσκονται 36 γιατροί όλων των ειδικοτήτων.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Λοιπόν οταν μιλαμε για ευθύνη της πολιτείας κυριως σε αυτά τα πράγματα αναφερόμαστε. Την πλήρη αποδιοργάνωση των μηχανισμών και δομών ασφαλείας, υγείας, λειτουργίας της πολιτείας. Και με 1, και με 9, και με 11, και με 111 μποφόρπρεπει να εχω τα ελικόπτερα που χρειάζομαι, τους πυροσβέστες που χρειάζομαι, τους αστυνομικους που χρειάζομαι, τα νοσοκομεία που χρειάζομαι, με τις ειδικότητες που χρειάζομαι, με την επάρκεια σε νοσηλευτικό προσωπικό που χρειάζομαι, με το φαρμακευτικό υλικό που χρειάζομαι, Αλλά οταν όλα υπολειτουργούν στα φυσιολογικά μποφόρ, οταν έρθουν τα «ασύμμετρα φαινόμενα» θα έρθει στην επιφάνεια και η ασύμμετρη αντίληψη για τις προτεραιότητες στον δημόσιο βίο, τα ασύμμετρα κριτήρια επιλογής αυτών που θα διοικήσουν και θα συντονίσουν (ας μπουν ημέτεροι, παντού στον κόσμο οι ημέτεροι προτιμούνται. Γιατί να πρέπει να είναι οι πιο ανίκανοι ημετεροι, οι πιο κοματικομαιντανοι;)