Οι Avengers γιόρτασαν το Infinity War κάνοντας το ίδιο τατουάζ

Οι Avengers γιόρτασαν το Infinity War κάνοντας το ίδιο τατουάζ Facebook Twitter
1

Με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και την κυκλοφορία της ταινίας Avengers: Infinity War, η ομάδα των Avengers αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα διαφορετικό τρόπο.

Πέντε από τα αρχικά μέλη της ομάδας αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό τατουάζ με το λογότυπο των Avengers με τον αριθμό 6, που αντιπροσωπεύει τα έξι αρχικά μέλη της ομάδας.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Iron Man), η Σκάρλετ Τζοχάνσον (Black Widow), ο Κρις Έβανς (Captain America), ο Κρις Χέμσγουορθ (Thor) και ο Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye) απέκτησαν όλοι το «σημάδι» των Avengers, αποφασίζοντας να κατοχυρώσουν τη δέσμευση που έχουν ο ένας με τον άλλο.

Τα τατουάζ έκανε ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης Τζος Λορντ, ο οποίος με τη σειρά του έλαβε και το δικό του, πιο ερασιτεχνικό, τατουάζ από το ίδιο το καστ.

Ο μόνος που δεν έκανε τατουάζ ήταν ο Μαρκ Ράφαλο (Hulk). Σε σχόλιό του για τον Ράφαλο ο Έβανς έγραψε: «Απλώς πρέπει να τον μεθύσουμε».

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ περιέγραψε την εμπειρία του στο Entertainment Weekly: «Πέντε από τα αρχικά μέλη των Avengers κάναμε τατουάζ. Και το έκτο μέλος ήταν ο tattoo artist, ο οποίος τα έφτιαξε στους υπόλοιπους, εκείνος που επέλεξε να είναι ο Μαρκ Ράφαλο».

«Ήταν ιδέα της Σκάρλετ Τζοχάνσον. Εκείνη και ο (Κρις) Έβανς τα έκαναν πρώτοι στη Νέα Υόρκη. Και μετά έφεραν τον καλλιτέχνη, τον Τζος Λορντ που είναι καταπληκτικός, στο Λος Άντζελες, για να κάνει σε εμένα και τον Τζέρεμι Ρένερ. Πιέσαμε και τον (Κρις) Χέμσγουορθ και έκανε κι εκείνος», ανέφερε.

«Στο τέλος, σχεδιάσαμε ο καθένας από μία γραμμή πάνω στον καλλιτέχνη και έγινε σφαγή. Όλοι μαζί συνεισφέραμε στο έκτο τατουάζ που εκείνος είχε σχεδιάσει για εμάς» είπε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

«Παρεπιπτόντως, έχει άλλο ένα πάνω του που του έκανε η Σκάρλετ, το οποίο είναι πανέμορφο, το οποίο όμως είναι και τρελό γιατί η γραμμή που του σχεδίασε, η οποία υποτίθεται ότι θα ήταν ευθεία, έμοιαζε με κεραυνό».


Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτός ο Ruffalo σαν Hulk. Δεν ξέρω. Δεν μου πάει με τίποτα. Νερόβραστος.Θα μου πεις καλύτερος ήταν ο Norton; Από σεβασμό και μόνο στην καριέρα του δεν σχολιάζω.Τελικά ο Μπάνα με τον Φερίνο ήταν οι καλύτεροι.