LIVE!

Αθώος ο Κατίδης για το ματς με τον Άρη

Αθώος ο Κατίδης για το ματς με τον Άρη Facebook Twitter
3

Όπως έγραψε μόλις το ΑΕΚ365, η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε πως δεν χρήζει τιμωρίας ο τρόπος που πανηγύρισε ο 20χρονος το γκολ του Πετρόπουλου στο «Βικελίδης».

Ο Γιώργος Κατίδης είχε κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας αρκετές εβδομάδες πριν το ματς με την Βέροια και τα όσα έγιναν με τον πανηγυρισμό του, μιας και βρισκόταν στο σκαμνί, και για τους πανηγυρισμούς του στο «Βικελίδης», όταν η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στις καθυστερήσεις τον Άρη με τον Πετρόπουλο.

Αν και σε ότι έχει να κάνει με τις κατηγορίες για το παιχνίδι με την Βέροια η ποινή θεωρείται σίγουρη, σε αυτές που αφορούν τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς κρίθηκε αθώος, καθώς δεν προέκυψε από πουθενά πως έκανε κάτι το μεμπτό και απαλλάχθηκε των κατηγοριών. Να θυμίσουμε πως την άλλη Πέμπτη έχει οριστεί η απολογία τόσο του Κατίδη όσο και της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με την κίνηση του 20χρονου στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τη Βέροια.

3

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Αθλητισμός / Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την περυσινή πορεία του Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους, μέσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο YouTube
LIFO NEWSROOM
Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Αθλητισμός / Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Η ήττα σηματοδοτεί τη δεύτερη διαδοχική απώλεια του Κυπέλλου για τη Σίτι, ενώ για την Κρίσταλ Πάλας αποτελεί μια ιστορική επιτυχία που τη φέρνει για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά σαλόνια
LIFO NEWSROOM