Κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού μαστίγωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο

Κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού μαστίγωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούμενοι φέρεται να απείλησαν και να μαστίγωσαν έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Καθημερινή, όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη όταν ένας υπαρχιφύλακας έκανε έρευνα στο κελί τριών Αλβανών κρατουμένων στη Γ΄ πτέρυγα της φυλακής και εντόπισε, μεταξύ άλλων, 250 κάρτες sim.

Το επόμενο βράδυ, την ώρα που έπρεπε να κλειδωθούν τα κελιά, οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι αρνήθηκαν να μπουν μέσα και ο αρμόδιος φύλακας ενημέρωσε τον υπαρχιφύλακα. 

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η Καθημερινή, όταν ο υπαρχιφύλακας πήγε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει, ένας εκ των τριών κρατουμένων τον απείλησε με μαχαίρι, ενώ οι άλλοι δύο τον μαστίγωσαν με αυτοσχέδιο μαστίγιο από καλώδια.

Παρότι ο υπαρχιφύλακας φέρεται να ζήτησε βοήθεια μέσω ασυρμάτου, οι συνάδελφοί του δεν ανταποκρίθηκαν λόγω φόβου. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνάδελφοί του τον συμβούλευσαν επίσης να μην κάνει επίσημη αναφορά για το περιστατικό, υπό τον φόβο ότι θα κινδυνεύσουν με αντίποινα από τους κρατούμενους.

Για το συμβάν φέρεται να έχει ενημερωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Την επόμενη φορά θα τους πουν να ανοίξουν την πόρτα και να τους αφήσουν ελεύθερους και θα το κάνουν;Πραγματικά η χώρα αυτή πάει απ' το κακό στο χειρότερο... στην κυριολεξία.