Όλες οι τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την άνοιξη

Όλες οι τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την άνοιξη Facebook Twitter
2

Η ανοιξιάτικη τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει με αρκετά hits των προηγούμενων χρόνων, ενώ δεν λείπουν οι εκπλήξεις.

Το Netflix τον Μάρτιο γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας και στις 8 Μαρτίου θα παίξει η δεύτερη σεζόν της «Jessica Jones», ενώ έρχονται στην ώρα τους και το «Santa Clarita Diet» και το «A series of unfortunate events».

Αμερικανική τηλεόραση όμως δεν είναι μόνο το Netflix. Την άνοιξη έχουμε και την τρίτη σεζόν του «Unreal», λίγο καθυστερημένα, αλλά και το πολυσυζητημένο «Atlanta» με τη δεύτερη σεζόν του. Και οι δύο σειρές συζητήθηκαν πολύ τις προηγούμενες χρονιές κι έχουν μαζέψει αρκετούς φαν.

Πέρα από τις επαναλήψεις, όμως, προς τα τέλη Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν κάμποσοι νέοι τίτλοι που αξίζουν τον κόπο να τσεκάρει κάποιος, ενώ περιμένουμε κι άλλους.


Παίζονται ήδη:

The Alienist

Πρωταγωνιστούν: Daniel Bruhl, Luke Evans, Dakota Fanning

Όλες οι τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την άνοιξη Facebook Twitter

Ένας κατά συρροή δολοφόνος σκοτώνει εκδιδόμενα αγόρια με φόντο τη βρόμικη Νέα Υόρκη του 1896 και τον Ρούσβελτ επιθεωρητή της αστυνομίας. Εγκληματολόγοι δεν υπήρχαν τότε με τη σημερινή έννοια του όρου, αλλά ο Daniel Bruhl είναι κάτι αντίστοιχο για την εποχή.

Το σενάριο εμπνέεται ασύστολα από τον «Τζακ τον Αντεροβγάλτη». Το βλέμμα της Dakota Fanning είναι μόνιμα γουρλωμένο. Ο Chris Evans είναι όλα τα λεφτά. Τραβηγμένο αλλά και τόσο camp, που καταντάει καλό.


Counterpart

Πρωταγωνιστούν: J.K. Simmons, Olivia Williams

Όλες οι τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την άνοιξη Facebook Twitter

Αν και επίσημα έκανε πρεμιέρα πέρσι τον Δεκέμβριο, το «Counterpart» έχει την πιο αβανταδόρικη υπόθεση που έχουμε ακούσει τελευταία και, φυσικά, τον πάντοτε εξαιρετικό J.Κ. Simmons.

Ένας υπάλληλος σε μια μυστηριώδη εταιρεία των Ηνωμένων Εθνών στο Βερολίνο μπλέκεται σε μια σκευωρία όταν συνειδητοποιεί ότι το κτίριο όπου δουλεύει είναι ένα πέρασμα σε μια παράλληλη Γη.


Black Lightning

Πρωταγωνιστούν: Cress Williams, China Anne McClain

Όλες οι τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την άνοιξη Facebook Twitter

Ποιος είπε ότι ο Black Panther είναι ο μόνος μαύρος σούπερ-ήρωας. Το κανάλι CW, που έφερε τον Flash, τον Archie και τον Green Arrow στη μικρή οθόνη, επενδύει σε έναν άλλον ήρωα της DC.

Ο Jefferson Pierce, ένας ευυπόληπτος διευθυντής σχολείου που έχει πάρει σύνταξη από το υπερ-ηρωικό alter-ego του, αναγκάζεται να επιστρέψει στο προσκήνιο όταν οι δυο του κόρες αρχίζουν να αναπτύσσουν υπερφυσικές δυνάμεις. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, που λέμε.


Here and Now

Πρωταγωνιστούν: Holy Hunter, Tim Robbins

Όλες οι τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την άνοιξη Facebook Twitter

Με βαρύ πυροβολικό στο καστ και τον Alan Ball στα ηνία, ίσως μιλάμε για το νέο «Six feet under», αν και είναι νωρίς ακόμη. Είναι μια μαύρη κωμωδία που αφορά τη ζωή μιας πολυφυλετικής και φιλελεύθερης οικογένειας στο Πόρτλαντ.

Η Hunter και ο Robbins υποδύονται μια ψυχίατρο κι έναν καθηγητή φιλοσοφίας που έχουν υιοθετήσει παιδιά από διάφορες χώρες του κόσμου.


Waco

Πρωταγωνιστούν: Michael Shannon, Taylor Kitsch

Όλες οι τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την άνοιξη Facebook Twitter

Μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων που καλύπτει την πολιορκία του FBI στο ράντσο της παραθρησκευτικής οργάνωσης του Ντέιβιντ Κορές, το οποίο βρισκόταν στο Waco της Καλιφόρνια και κατέληξε σε τραγωδία με τον θάνατο του ίδιου και 82 οπαδών του.

Προσεχώς:

Trust

Πρεμιέρα: 25 Μαρτίου

Πρωταγωνιστούν: Donald Sutherland, Hilary Swank

 

Το «Trust» είναι μια νέα σειρά ανθολογίας. Την πρώτη σεζόν σκηνοθετεί ο Danny Boyle και αφορά την απαγωγή του John Paul Getty III το 1973, στην Ιταλία.

Το ίδιο στόρι το έχουμε ξαναδεί πρόσφατα στο μέτριο «Όλα τα λεφτά του κόσμου» επειδή το μετέφερε στη μεγάλη οθόνη πέρσι ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Ήταν η ταινία από την οποία έδιωξαν τον Κέβιν Σπέισι την τελευταία στιγμή και ο Κρίστοφερ Πλάμερ που τον αντικατέστησε κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

The Terror

Πρεμιέρα: 26 Μαρτίου

Πρωταγωνιστούν: Jared Harris, Tobias Menzies, Ciaran Hinds

 

Ο «Τρόμος» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Dan Simmons, που ξεφεύγει εδώ λίγο από τη space opera στην οποία μας έχει συνηθίσει.

Αφορά την πραγματική ιστορία της εξαφάνισης δύο βρετανικών πολεμικών πλοίων στην Αρκτική τον 19ο αιώνα, μόνο που την οδηγεί σε πιο horror ύδατα.

Krypton

Πρεμιέρα: 21 Μαρτίου

Πρωταγωνιστούν: Cameron Cuffe, Georgina Campbell

 

Τα κατορθώματα του παππού του Σούπερμαν, Seg-El, πολύ πριν ο πλανήτης Κρύπτον γίνει αστρική μάζα, διακόσια χρόνια προτού εμφανιστεί ο εγγονός του στην Γη.

The Oath

Πρεμιέρα: 8 Μαρτίου

Πρωταγωνιστούν: Sean Bean, Ryan Kwanten

 

Την παραγωγή σε αυτό το αστυνομικό δράμα έχει κάνει ο 50 Cent. Αφορά έναν κόσμο όπου συμμορίες αστυνομικών καταπολεμούν τη διαφθορά και ξεσκεπάζουν μυστικές οργανώσεις ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.

Ελπίζουμε ότι ο Sean Bean θα σπάσει την κατάρα που τον περιτριγυρίζει και δεν θα πεθάνει από την πρώτη σεζόν.


Heathers

Πρεμιέρα: 8 Μαρτίου (πιθανόν)

Πρωταγωνιστούν: Grace Victoria Cox, Shannen Doherty, Selma Blair

 

Η μαύρη σχολική κωμωδία που έκανε πασίγνωστη τη Γουινόνα Ράιντερ στα τέλη του '80 ως την outsider σε ένα λύκειο που καταδυναστεύει μια παρέα κοριτσιών, τα περισσότερα από τα οποία ονομάζονται Heather.

Θα είναι μια σειρά ανθολογίας και κανείς δεν ξέρει περισσότερα, ούτε καν πότε θα βγει, μετά το πρόσφατο μακελειό στη Φλόριντα.

Hard Sun

Πρεμιέρα: 7 Μαρτίου

Πρωταγωνιστούν: Agyness Deyn, Jim Sturgess

 

Ο δημιουργός του «Luther» που έκανε σταρ τον Idris Elba επιστρέφει με ένα αστυνομικό δράμα τοποθετημένο στο σύγχρονο Λονδίνο.

Δύο ντεντέκτιβ ερευνούν τον φόνο ενός χάκερ που θα τους οδηγήσει σε περίεργα συμπεράσματα, προμηνύοντας την καταστροφή του κόσμου. Έχει ήδη προβληθεί στην Βρετανία.

On My Βlock

Πρεμιέρα: 16 Μαρτίου

Πρωταγωνιστούν: Diego Tinoco, Jason Genao

 

Μια ακόμη κωμωδία ενηλικίωσης που φέρνει το Netflix. Σε μια άγρια γειτονιά του Λος Άντζελες τέσσερις παιδικοί φίλοι επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους όταν ξεκινούν το λύκειο.

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αν μπορούσε ο Daniel Bruhl θα έπαιζε σε όλες τις νέες σειρές.Για την ακρίβεια αν μπορούσε, θα έπαιζε σε όλες τις ταινίες της χρονιάς. Δεν είναι ούτε 40 χρονών και έχει παίξει ήδη σε 70 ταινίες.
Έχω δει τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς "The Oath" και δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει ευχαριστημένος από το σενάριο (το επίπεδο της ηθοποιίας είναι σχετικά καλό...βέβαια,ξεχωρίζει ο Σων Μπην έστω και στις λίγες στιγμές που εμφανίζεται...)συγκρίνοντας την εν λόγω σειρά με μία αντίστοιχη (Chicago PD για παράδειγμα)Υ.Γ. Η σειρά "The Oath" πραγματεύεται την διαφθορά σε ένα συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα και το πως οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεφύγουν από τα δίχτυα του FBI...