The Moscow Times: Όλοι μιλούν για το σημερινό της πρωτοσέλιδο

The Moscow Times: Όλοι μιλούν για το σημερινό της πρωτοσέλιδο Facebook Twitter
4

Στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας The Moscow Times μια σύνθεση του Andrei Budayev. Η Κριστίν Λαγκάρντ, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Αντώνης Σαμαράς(κάνοντας υπόκλιση στην Μέρκελ), ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο Ολάντ,  ο Μπαρόζο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Κάμερον. Η φωτογραφία, δημιούργημα του photoshop,  σχολιάζει τη στάση της Μόσχας έναντι της κυπριακής κρίσης με καυστικό τρόπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εφημερίδα επιλέγει για το εξώφυλλο της δημιουργία του ανατρεπτικού καλλιτέχνη με τις έντονες επιρροές από την Aναγέννηση.

 Παλιότερο έργο:

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM