ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η κόρη του Κουβέλη λέει στους haters «Ξύδι»

Η κόρη του Κουβέλη λέει στους haters «Ξύδι» Facebook Twitter
8

Ο Φώτης Κουβέλης είναι από χθες ο βασικός πρωταγωνιστής σε δημοσιεύματα, σχόλια στα social media και στις συζητήσεις καθώς έκανε την έκπληξη και είναι πλέον στην κυβέρνηση.

Τα περισσότερα σχόλια δεν ήταν κολακευτικά και οι ατάκες στο Τwitter χλεύασαν την επιλογή Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ενδεικτικά για το κλίμα είναι μερικά tweets...>>> ΕΔΩ

Η Μαρία Κουβέλη, κόρη του αναπληρωτή υπουργού απάντησε σήμερα στους haters μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ελλάδα
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Κατά μάνα, κατά κύρη.Δυο φορές κρίμα δε, γιατί είναι και νέα η κυρία.Προφανώς άχρωμη όπως ο πατέρας της.Πάλι κρίμα. Για μας αυτή τη φορά, με τέτοιους πολιτικούς που έχουμε.
Όταν δεν έχει συναίσθηση της αήθειας στη σχέση λόγων και πράξεων του πολιτικού πατέρα της εκτίθεται η ίδια ως αήθης και επιβεβαιώνει τα χλευαστικά σχόλια, τα οποία αξίζουν πλέον όχι μόνο στον πατέρα της αλλά και στην ίδια. Κράτα το ξίδι σου, κορίτσι μου. Μπας και καθαρίσετε κάποτε την οικογενειακή σας λίγδα.
Haters??? Σχόλια χλευασμού συνοδεύουν την τοποθέτηση του Φου Κου, όχι μίσους. Το ξύδι πάντως το κρατάμε, εξουδετερωνει τις δυσάρεστες οσμές.
Αφου βολευτηκε ο μπαμπακας, θα την βολεψει και αυτη καπου - οποτε ξυδακι οι πληβείοι... Αραγε ποσο περηφανη ειναι για την πολιτικη πορεια του πατερα της; Απο κωλοτουμπες παντως αστερι...
Η κόρη του Κουβέλη κατάλαβε ότι θύμωσε ο κόσμος. Ότι είναι γελοίος ο πατέρας της δεν το κατάλαβε. Δυστυχώς δεν υπάρχει γιατροσόφι για τη βλακεία. Θα αρκεστεί κ αυτή στο ξύδι κάθε φορά που ο Καμένος θα ξεφτιλίζει τον φάδερ.