Ένταση και μικροσυμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία

Ένταση και μικροσυμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία Facebook Twitter
1

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων, με αφορμή προγραμματισμένη η εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με τίτλο: «Η Τέχνη αποτυπώνει τον μετανάστη».

Σύμφωνα με το thestival.gr, μία ομάδα περίπου 15 φοιτητών έφτασε στο πανεπιστήμιο φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης στους πρόσφυγες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που παρευρίσκονταν στο χώρο, ακολουθώντας τις οδηγίες του πρύτανη του ιδρύματος, Αχιλλέα Ζαπράνη, ζήτησαν από τους φοιτητές να αποχωρήσουν.

Οι φοιτητές απέκλεισαν την είσοδο του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι φοιτητές ζήτησαν να αποχωρήσει η Αστυνομία από το χώρο του πανεπιστημίου και κατόπιν τούτου θα επέτρεπαν την είσοδο στον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ.

Μετά την αποχώρηση της Αστυνομίας οι φοιτητές άνοιξαν την είσοδο.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ελλάδα / Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: «Δεν ήταν μπροστά ο Αλκέτ Ριζάι» - Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο εντολέας του αναγκάστηκε να πυροβολήσει προκειμένου να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και τον αρχιφύλακα που ήταν παρών στη συμπλοκή
THE LIFO TEAM