Χρυσαυγίτες έδειραν συνδικαλιστή επειδή δεν τους άρεσε η μουσική που άκουγε

Χρυσαυγίτες έδειραν συνδικαλιστή επειδή δεν τους άρεσε η μουσική που άκουγε Facebook Twitter
8

Ξυλοδαρμό από μέλη της Χ.Α. στα οποία δεν άρεσε η μουσική που έπαιζε στο αυτοκίνητό του καταγγέλλει συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ. Όπως κατήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρίου και μέλος του ΠΑΜΕ, ενώ διέρχονταν από σημείο στην Ανάβυσσο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση χρυσαυγιτών, αντιλήφθηκε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων να τον καταδιώκει επειδή τους ενόχλησαν τα τραγούδια που άκουγε στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, τον προπηλάκισαν ενώ ένας από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο συνδικαλιστής κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και η αστυνομία προσήγαγε από τα τοπικά γραφεία της Χ.Α. 25 άτομα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της Χ.Α. πήγε ο ίδιος ο διοικητής του Α.Τ. για να αναζητήσει τον υπεύθυνο, χωρίς πάντως να εισέλθει στο κτήριο. Ως υπεύθυνος παρουσιάστηκε ο βουλευτής Γερμενής, ο οποίος του δήλωσε ότι δεν μπορούσε να τον βοηθήσει.

Ο διοικητής προχώρησε σε ενημέρωση των ανωτέρων και στη συνέχεια κατέφθασαν στα γραφεία δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που προσήγαγαν 25 άτομα. Ο συνδικαλιστής δεν αναγνώρισε ανάμεσά τους εκείνον που τον χτύπησε, αναγνώρισε πάντως ένας από αυτούς που τον κυνήγησαν και τον προπηλάκισαν. 

Μετά την προσαγωγή των 25, μετέβη στο τμήμα ο βουλευτής Κασιδιάρης, ο οποίος υπέβαλλε μήνυση κατά των αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM