Κουρουμπλής: Είμαστε ομάδα αυτοκτονίας με βουλευτές σαμουράι

Κουρουμπλής: Είμαστε ομάδα αυτοκτονίας με βουλευτές σαμουράι Facebook Twitter
9

Ακατανόητος ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τη χώρα οι δανειστές, δηλώνει ο υπουργός Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλής, ο οποίος σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώριο για άλλα μέτρα.

Υποστήριξε  ότι μέχρι το 2019 η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει πολλά πράγματα που ο λαός θα εκτιμήσει ενώ τόνισε ότι τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες.

 «Οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε», είπε.

«Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι», τόνισε επίσης, εκθειάζοντας τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος  «μας φέρθηκε εξαιρετικά». «Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε», αποκάλυψε.

Για όσα είπε χθες ο Πρωθυπουργός περί ανάπτυξης ενώ τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 4ο τρίμηνο τον διέψευδαν, ο κ. Κουρουμπλής είπε πως «η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά το 2017».

Πολιτική
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM