Μεγαλώνει το μυστήριο στη Μαλαισία: Προσπάθησαν να αρπάξουν τη σορό του Κιμ Γιόνγκ ναμ μέσα από το νεκροτομείο

Μεγαλώνει το μυστήριο στη Μαλαισία: Προσπάθησαν να αρπάξουν τη σορό του Κιμ Γιόνγκ ναμ μέσα από το νεκροτομείο Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού της μαλαισιανής αστυνομίας έγιναν προσπάθειες να αφαιρέσουν από το νεκροτομείο  το πτώμα του Κιμ Γιονγκ-ναμ.

Όπως δήλωσε ο Khalid Abu Bakar, σε συνέντευξη Τύπου, η αστυνομία γνωρίζει ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στο χώρο του νεκροτομείου, σε νοσοκομείο όπου παραμένει η σορός του ετεροθαλούς αδελφού του Κιμ Γιονγκ ουν. «Έχουμε λάβει τα μέτρα μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μπει στο νεκροτομείο», τόνισε.

Ο ίδιος είπε ότι δεν έγιναν αντιληπτοί οι ύποπτοι όταν προσπάθησαν να εισβάλουν στο νεκροτομείο, ωστόσο είναι γνωστοί στην αστυνομία.

Αυτή η απόπειρα απαγωγής του πτώματος έρχεται μετά την άρνηση της Μαλαισίας να το παραδώσει στη Βόρεια Κορέα, όπως ζήτησε επισήμως ο πρεσβευτής της χώρας. Το βορειοκορεατικό καθεστώς ισχυρίζεται ότι το πτώμα δεν ανήκει στον Κιμ Γιονγκ-ναμ.

Την ίδια ώρα η Δύση υποψιάζεται ότι η Β. Κορέα βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του ετεροθαλούς αδελφού του ηγέτη της. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα αίτια θανάτου του Ναμ αναμένονται σήμερα.

Με πληροφορίες από το tr.com

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια