Μόσχα προς Κίεβο: Τώρα δώστε μας πίσω και 11 δισ.

Μόσχα προς Κίεβο: Τώρα δώστε μας πίσω και 11 δισ. Facebook Twitter
1

Να επιστρέψει στη Ρωσία 11 δισεκατομμύρια που είχε ωφεληθεί η Ουκρανία λόγω των συμφωνιών του Χάρκοβο για φθηνό φυσικό αέριο, ζητά σύμφωνα με το Ρόιτερς η Μόσχα.

Η συμφωνία προέβλεπε φθηνό φυσικό αέριο στην Ουκρανία ως αντάλλαγμα για τη χρήση της ναυτικής βάσης στη Σεβαστούπολη. Σύμφωνα με τον ρώσο Πρωθυπουργό Μεντβιέντεφ μετά τις εξελίξεις στην ουκρανική κρίση, η συμφωνία βρίσκεται στο «στάδιο της καταγγελίας», δίνοντας στη Μόσχα το δικαίωμα να ασκήσει αγωγή για την επιστροφή χρημάτων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια