Aστυνομικοί έσπασαν τα παράθυρα αυτοκινήτου για να σώσουν αυτή την ηλικιωμένη κυρία, αλλά δεν ήταν πραγματική

Aστυνομικοί έσπασαν τα παράθυρα αυτοκινήτου για να σώσουν αυτή την ηλικιωμένη κυρία, αλλά δεν ήταν πραγματική Facebook Twitter
2

Κάποιος αναστατωμένος κάτοικος τηλεφώνησε στην αστυνομία της Νέα Υόρκης και ζήτησε τη συνδρομή της για μια γυναίκα που βρισκόταν επί ώρες ακίνητη μέσα σε ένα καλυμμένο με χιόνι όχημα στο Χάντσον.

Η αναφορά έκανε λόγο για μια ηλικιωμένη γυναίκα με μάσκα οξυγόνου που ήταν στη θέση του συνοδηγού και πράγματι όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν (περίπου) αυτή την εικόνα. Η γυναίκα δεν αντιδρούσε καθόλου και οι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου για να την απεγκλωβίσουν.

Όμως έκπληκτοι αντελήφθησαν πως στην πραγματικότητα η ηλικιωμένη όχι απλά δεν είχε πάθει τίποτα, αλλά δεν ήταν καν αληθινή. Την αναστάτωση προκάλεσε ένα εξαιρετικά αληθοφανές ομοίωμα το οποίο άνηκε σε κάποιο κάτοικο. Η κούκλα χρησιμοποιούνταν για ιατρική εκπαίδευση και ο ιδιοκτήτης την είχε αφήσει στο όχημά του.

Σύμφωνα με το BBC, o ο ιδιοκτήτης της κούκλας και του οχήματος διαμαρτυρήθηκε για την παραβίαση του οχήματός του, αλλά η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δικαιολογεί την πράξη της και αναφέρει πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Ο αρχηγός του τμήματος τόνισε πως όποιος κάτοικος επιλέγει να αφήνει μια κούκλα που μοιάζει με άνθρωπο σε κλειδωμένο όχημα μέσα σε πολικό ψύχος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος πως η αστυνομία μπορεί να σπάσει τα τζάμια. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια