Ο Πολάκης αφιέρωσε τραγούδι στον Άδωνι κι αυτός του κάνει μήνυση

Ο Πολάκης αφιέρωσε τραγούδι στον Άδωνι κι αυτός του κάνει μήνυση Facebook Twitter
1

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Άδωνις Γεωργιάδης έκανε σήμερα γνωστό πως κατέθεσε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας την Παρασκευή στη Βουλή. 

«Κατατίθεται η μήνυση μας κατά του κ.Πολάκη, οπότε αρκεί να ζητήσει την άρση της ασυλίας του και να τα προσκομίσει» γράφει ο κ. Γεωργιάδης, αναπαράγοντας ταυτόχρονα την τελευταία ανάρτηση στο Facebook του υπουργού, που επιμένει στα λεγόμενά του για τα «ραβασάκια» και αφιερώνει την «Μπαλάντα του Κυρ- Μέντιου» στον Γεωργιάδη. 

Την μήνυση είχε προαναγγείλει ο Άδωνις Γεωργιάδης και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά που κυκλοφορεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να σας πω ότι "ραβασάκια" δεν υπήρξαν ποτέ ούτε από εμένα ούτε από τους οικείους μου και για αυτό τη Δευτέρα θα καταθέσω μήνυση κατά του κ. Πολάκη. Μην περιμένετε όμως να εκδικαστεί. Είμαι βέβαιος ότι θα κλαίγεται πάλι για να μην αρθεί η ασυλία του, όπως κάνουν πάντα οι συκοφάντες».

Χθες ο Παύλος Πολάκης είχε προκαλέσει την οργή του Άδωνι Γεωργιάδη με τα λεγόμενά του πως «Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν σε βαστούν». 

Μάλιστα, συνεχίζοντας την διαμάχη που ξεκίνησε στη Βουλή την Πέμπτη, δεν δίστασε να επανέλθει στο θέμα με νέα του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία σημειώνει πως τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα, γι' αυτό δεν τα κατέθεσε στη βουλή, αφιερώνοντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κι ένα τραγούδι:

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM