Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για την σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου

Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για την σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter
16

Ένας νεαρός άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για την τρομακτική επίθεση σε μια γυναίκα στον σταθμό του μετρό στο Βερολίνο.

Η αστυνομία εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη χάρη στο κίνητρο για μαρτυρίες που έδωσαν οι αμοιβές που προσέφεραν δύο πολίτες. Σύμφωνα με την Daily Mail o ένας είναι σωματοφύλακας διασημοτήτων που προσέφερε 2000 ευρώ σε οποίον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του δράστη και ο άλλος είναι επιχειρηματίας από τη Γερμανία ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το βίντεο.

Το περιστατικό που συνέβη τον Οκτώβριο δημοσιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τις γερμανικές αρχές καθώς δεν είχε εντοπιστεί ο δράστης, αλλά ούτε και κάποιος από τους υπόλοιπους νεαρούς που στο βίντεο φαίνεται να αποτελούν τη συντροφιά του.

Ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τα στοιχεία του συλληφθέντα και τη ακριβή ανάμειξή του στην υπόθεση που σόκαρε όλη τη Γερμανία και έγινε είδηση σε πολλά διεθνή μίντια.

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Τζορτζ: Η απρόσμενη βασιλική εμφάνιση που μαρτυρά πως ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του

Διεθνή / Πρίγκιπας Τζορτζ: Η απρόσμενη βασιλική εμφάνιση που μαρτυρά πως ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση στην ίδια ηλικία που ο πρίγκιπας και μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας Ουίλιαμ, άρχισε να δίνει το παρών σε τέτοιες εκδηλώσεις
LIFO NEWSROOM
Ρωσία: Η απουσία του Λαβρόφ πυροδοτεί φήμες ότι έχει χάσει την εύνοια του Πούτιν

Διεθνή / Ρωσία: Η απουσία του Λαβρόφ πυροδοτεί φήμες ότι έχει χάσει την εύνοια του Πούτιν

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δεν παρευρέθηκε σε σημαντική συνάντηση στο Κρεμλίνο και δεν αποτελεί μέρος της ρωσικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο των G20, γεγονός που εγείρει εικασίες
LIFO NEWSROOM
Ιστορική αλλά διακριτική επίσκεψη αλ Σάρα στον Λευκό Οίκο: «Ο Τραμπ θέλει να δείξει πως δεν είναι πλέον τρομοκράτης»

Διεθνή / Ιστορική αλλά διακριτική η επίσκεψη αλ Σαράα στον Λευκό Οίκο: «Ο Τραμπ θέλει να δείξει πως δεν είναι πλέον τρομοκράτης»

Οι ΗΠΑ «επιτρέπουν στη Συρία να ξαναρχίσει τις δραστηριότητες της πρεσβείας της στην Ουάσιγκτον προκειμένου να ενισχυθεί ο συντονισμός ως προς τον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας»
LIFO NEWSROOM
Ryanair: Μόνο ψηφιακές κάρτες επιβίβασης θα δέχεται η εταιρεία από τις 12 Νοεμβρίου - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Διεθνή / Ryanair: Μόνο ψηφιακές κάρτες επιβίβασης θα δέχεται η εταιρεία από τις 12 Νοεμβρίου - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η απόφαση έχει προκαλέσει αγωνία σχετικά με τους ηλικιωμένους επιβάτες, οι οποίοι ενδέχεται να μην διαθέτουν ή να μην είναι σε θέση να χειρίζονται ένα smartphone
LIFO NEWSROOM