Kάρτα μέλους με ένα ευρώ το μήνα εκδίδει η Ν.Δ.

Kάρτα μέλους με ένα ευρώ το μήνα εκδίδει η Ν.Δ. Facebook Twitter
1

Κάρτα μέλους προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα εκδίδει η Ν.Δ., στο πλαίσιο και της αναδιοργάνωσής της.

Η Κάρτα Μέλους του κόμματος προσφέρει σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, τη δυνατότητα δικαιώματος ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα, δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της, πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της και προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της.

Η κάρτα κοστίζει 12 ευρώ ετησίως και για δυο έτη 22 ευρώ ενώ το συνολικό κόστος για τρία έτη είναι 30 ευρώ.

Οι ετήσιες δαπάνες της Ν.Δ. ανέρχονται σε 8.200.000 ευρώ. Στόχος είναι εντός τριετίας να μειωθούν κατά 70% στα 2.500.000 ευρώ ετησίως.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια