Ο Τραμπ δεν ξεκαθαρίζει αν θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών: «Ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα»

Ο Τραμπ δεν ξεκαθαρίζει αν θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών: «Ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα» Facebook Twitter
1

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα πρέπει να «δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» προτού αποδεχθεί τα αποτελέσματα των εκλογών, επικαλούμενος πιθανές παρατυπίες, ενώ για ακόμη φορά έκανε λόγο για διάτρητο σύστημα.

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση απόψε. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά και ότι δεν θα πρέπει να ανησυχήσουμε σχετικά, ήτοι, ας ελπίσουμε ότι θα νικήσουμε» σημείωσε ο μεγιστάνας κατά τη διάρκειας μιας τηλεφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Fox News».

«Θέλω να δω τα πάντα (να διέπονται) από τιμιότητα», πρόσθεσε ο ίδιος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κοντευει η μερα που θα λεει τα ιδια και ο Αλέξης..Πρώτα λεμε για τις εταιρειες δημοσκοπησεων, μετα για τους θεσμους, στο τελος για τις εκλογες. Ο λαικισμος και η βαρβαροτητα δεν απαιτουν τον καπιταλισμο για να περάσουν, αντιθετως στις σοσιαλιστικες χωρες θριαμβεύουν (τυχαια) ΠΑΝΤΑ.