Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έσωσε 16χρονη από πνιγμό

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έσωσε 16χρονη από πνιγμό Facebook Twitter
3

Την Πέμπτη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έσωσε ένα 16χρονο κορίτσι που κινδύνευε να πνιγεί έξω από μια ακτή της Ουαλίας.

Η 16χρονη και μια φίλη της έκαναν σερφ όταν παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και βρέθηκαν στα ανοιχτά, όπως αναφέρει το CNN. Η 13χρονη σώθηκε από έναν άλλο σέρφερ αλλά η 16χρονη κατάπιε νερό και βρισκόταν ήδη κάτω από την επιφάνεια όταν σώθηκε.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ είχε μόλις προσγειώσει το ελικόπτερο όταν πληροφορήθηκε για το γεγονός και η ομάδα διάσωσης κατάφερε να φτάσει στο σημείο μέσα σε 38 δευτερόλεπτα.

Από τον περασμένο Μάιο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πιλότος σε ελικόπτερα διάσωσης μετά από εκπαίδευση ως βοηθητικός πιλότος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια