Συνελήφθησαν δύο νεαροί αστυνομικοί που εργάζονταν ως μετρ σε κλαμπ στο Γκάζι

Συνελήφθησαν δύο νεαροί αστυνομικοί που εργάζονταν ως μετρ σε κλαμπ στο Γκάζι Facebook Twitter
9

Δύο αστυνομικοί και επτά ιδιώτες συνελήφθησαν από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σε κλάμπ στο Γκάζι και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για - κατά περίπτωση - αδικήματα στην Υπηρεσία, παραβάσεις για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομική νομοθεσία καθώς και άλλα αδικήματα.


Ειδικότερα, οι δύο αστυνομικοί και συγκεκριμένα ένας υπαστυνόμος 27 ετών και ένας αστυφύλακας 26 ετών, υπηρετούν σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής, αλλά τα βράδια εργάζονταν παράνομα στο κλαμπ, ως υπεύθυνοι για τις κρατήσεις και την τακτοποίηση των πελατών.


Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία, έγινε έφοδος σήμερα τα ξημερώματα, όπου συνελήφθησαν οι δύο συνάδελφοι τους, καθώς και άλλοι οκτώ εργαζόμενοι (πέντε Έλληνες και τρεις αλλοδαποί).


Πρόκειται για τον υπεύθυνο του καταστήματος, το οποίο δεν είχε άδεια μουσικών οργάνων, ενώ ο ίδιος δεν έφερε βιβλιάριο υγείας. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, ενώ συγκατηγορούμενος τους είναι και ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου.


Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM