Θεσσαλονίκη:Σκιουράκι που είχε βρεθεί τραυματισμένο θεραπεύτηκε και επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον

Θεσσαλονίκη:Σκιουράκι που είχε βρεθεί τραυματισμένο θεραπεύτηκε και επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον Facebook Twitter
Το σκιουράκι σε φωτογραφία που παραχώρησε η Δράση Για την Άγρια Ζωή
2

 Ελεύθερο να σκαρφαλώνει και πάλι στα δέντρα της Σιθωνίας, είναι σκιουράκι που βρήκαν και περιέθαλψαν, σοβαρά τραυματισμένο, τα μέλη της Δράσης για την Άγρια Ζωή.

 Μόλις δύο εβδομάδων ήταν το ζώο όταν παραθεριστές και κάτοικοι το βρήκαν χτυπημένο σε κάμπινγκ της Σιθωνίας και ειδοποίησαν την Δράση.

 "Το πήραμε αρχές Ιουλίου, σε άθλια κατάσταση και καταφέραμε να το μεγαλώσουμε με ειδική αγωγή αλλά δυστυχώς δεν είναι πλέον εφικτή η επανασύνδεσή του με την οικογένεια" εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Πηνελόπη Σαρηγιάννη από την Δράση για την Άγρια Ζωή η οποία συμμετείχε στην επανένταξη του ζώου, σήμερα το πρωί, στο φυσικό του περιβάλλον, στο δάσος της Σιθωνίας.

Συμπλήρωσε δε, ότι κάθε χρόνο, η οργάνωση περιθάλπει 2-3 μωρά σκιουράκια που εντοπίζονται τραυματισμένα σε δάση της βόρειας Ελλάδας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια