Ένταση μεταξύ Τσακαλώτου-Βαρβιτσιώτη για τις γυναίκες

Ένταση μεταξύ Τσακαλώτου-Βαρβιτσιώτη για τις γυναίκες Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
4

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του βουλευτή της Ν.Δ. και εισηγητή της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι στο υπερταμείο τοποθετήθηκε μία γυναίκα που είναι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορά που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τσκαλώτου, ο οποίος φώναξε: «Είσαι χυδαίος».

Όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. ο υπουργός είπε:  «Παραφέρθηκα όταν είπα ότι είστε χυδαίος. Αυτό που είπατε είναι χυδαίο. Μετά από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος πρέπει να μάθετε ότι οι γυναίκες δεν είναι ούτε του ανδρός τους ούτε του πατρός. Έχουν τη δική τους υπόσταση».

Προκλήθηκε όμως ένταση στα έδρανα της Ν.Δ. από την κ. Ασημακοπούλου που φώναζε προς τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος σχολίασε ότι «η χυδαιότητα είναι να λέτε ότι έχουμε προτείνει ένα τραπεζικό, ένα πανεπιστημιακό και μία γυναίκα αλλουνού».

Μετά την τοποθέτησή του ο υπουργός Οικονομικών σηκώθηκε για να αποχωρήσει από την ολομέλεια και ο κ. Βαρβιτσιώτης του απάντησε «προφανώς οι μόνες άξιες γυναίκες είναι αυτές που είναι σύζυγοι βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM