ΝΔ: Ωμή και προκλητική παρέμβαση του Τσίπρα στη Δικαιοσύνη

ΝΔ: Ωμή και προκλητική παρέμβαση του Τσίπρα στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Για «ωμή, προκλητική και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση του πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη» κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι «προδίκασε το αποτέλεσμα των προσφυγών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά του νόμου Παππά για την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες».


«Είμαστε βέβαιοι ότι οι Σύμβουλοι της Επικρατείας θα επιτελέσουν με ευθύνη το καθήκον τους και θα λειτουργήσουν κατά συνείδηση και όχι κατ' εντολή του κ. Τσίπρα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η απάντηση που έδωσε χθες ο πρωθυπουργός πυροδότησε πληθώρα αντιδράσεων, με πολλά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έμμεση παρέμβαση και νουθεσία του ΣτΕ. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης αν το Συμβούλιο ακυρώσει τον διαγωνισμό, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε βέβαιος πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, λέγοντας ότι «δεν γίνονται αυτά τα πράγματα», μια και το ΣτΕ δεν μπορεί να καταδικάσει απόφαση που φέρνει μεγάλο δημόσιο όφελος.

H πλήρης ανακοίνωση:


«Ο κ. Τσίπρας χθες προέβη σε μια ωμή, προκλητική και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

Προδίκασε το αποτέλεσμα των προσφυγών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά του νόμου Παππά για την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι Σύμβουλοι της Επικρατείας θα επιτελέσουν με ευθύνη το καθήκον τους και θα λειτουργήσουν κατά συνείδηση και όχι κατ' εντολή του κ. Τσίπρα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM