Δεσμεύονται με εισαγγελική εντολή όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες του Στ. Ψυχάρη

Δεσμεύονται με εισαγγελική εντολή όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες του Στ. Ψυχάρη Facebook Twitter
4

Δεσμεύονται με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος ερευνάται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή.


Με εντολή του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, τελούν πλέον υπό δέσμευση όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του εκδότη και επικεφαλής του ΔΟΛ.


Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, από την έρευνα που διενεργείται με βάση στοιχεία απ' όλες τις ελληνικές τράπεζες φέρεται να εντοπίζεται για τον κ. Ψυχάρη απόκλιση από τα δηλωθέντα εισοδήματα άνω των 10 εκατ. ευρώ.


Η υπόθεση έχει ανατεθεί στο ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου), ενώπιον του οποίου έχει κληθεί ήδη ο κ. Ψυχάρης, προκειμένου να αποδείξει την προέλευση των συγκεκριμένων ποσών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM